Vander Schelde Gert, uw expert in stoomreiniging!

Bij stoomreiniging wordt de verzadigde stoom onder druk op het gevelvlak gespoten. Het betreft een zachte reinigingstechniek die de patine van de materialen behoudt. Hier komen geen hoge drukkenen weinig water aan te pas zodat het oppervlak niet beschadigd wordt.

Werkwijze: Men werkt van boven naar beneden. Het geveloppervlak wordt bevochtigd door waterverstuiving zodat het vuil kan weken. Vervolgens wordt verzadigde stoom met een spuitmond op de gevelelementen gespoten en de mechanische werking van de stoom maakt het vuil los. De hoge temperatuur werkt hierin bevorderend. Er wordt gebruik gemaakt van een handbediende slang die door een stoomgenerator onder druk wordt gevoed. Aan de spuitmond is de temperatuur van het mengsel water-stoom tussen 120°C en 160°C en de druk waarmee het mengsel op de gevel wordt gestraald tussen 0,2 en 0,3 MPa of tussen 2 en 3 bar. Waterverbruik = 1 tot 5 L.

Stoomreiniging is de oplossing voor:

Schimmeldoding

Sierpleisters

Kuisen van faiencetegels (wandtegels)

Mosdoding

Verwijderen van kauwgom

Ontmossen van daken

Zachte reiniging van gevels

Ontgeuren en ontsmetten

Ontmossen van gevels.

Wenst u op een milieuvriendelijke en efficiënte manier (zonder afvalstoffen) uw daken, gevels, zwembad, tegels, zonnepanelen, glaspartijen te reinigen kies dan dan voor stoomreining bij Vander Schelde Gert.

Fotogalerij stoomreiniging

zonnepanelen reinigen vander schelde
zonnepanelen reinigen vander schelde
press to zoom
reinigen van uitgesleten voetpad
reinigen van uitgesleten voetpad
press to zoom
Reiniging
Reiniging
press to zoom
1/3

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!